САЩ отказа на Украйна изтребители F-16. Попитан от репортери в

...
САЩ отказа на Украйна изтребители F-16. Попитан от репортери в
Коментари Харесай

Байдън отказа на Украйна изтребители F-16

САЩ отхвърли на Украйна изтребители F-16. Попитан от кореспонденти в Белия дом, американският президент Джо Байдън отговори, че не поддържа изпращането на самолетите. 

Президентът възнамерява посещаване в Европа, най-вероятно в Полша, само че не сподели тъкмо по кое време.

Припомняме, че на този декор Украйна се надява на помощ от Германия и Съединените щати, откакто те бяха оповестили, че ще дават тежки танкове.

Междувременно пенсионираният офицер от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър съобщи, че Западът съзнателно забавя доставката на съоръжение на НАТО в Украйна. Той показа мнението си по този въпрос в изявление за YouTube канала на Judging Freedom.

Експертът счита, че това разрешава на алианса да основава тип на поддръжка за управляващите в Киев.

На 29 януари ръководителят на Държавната дума на Руската федерация Вячеслав Володин съобщи, че Украйна се е трансформирала в същински полигон за образование на Съединени американски щати и страните от НАТО. Той означи, че на територията на страната Западът освен тества своите оръжия, само че и „ обработва “ нови способи за водене на война. Политикът също по този начин означи, че украинците се употребяват " като консумативи ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР