САЩ окончателно се отказали да пуснат фолкпевицата Деси Слава на

...
САЩ окончателно се отказали да пуснат фолкпевицата Деси Слава на
Коментари Харесай

САЩ окончателно отказа да пусне Деси Слава! Турнето й пропадна, а загубите са огромни

 Съединени американски щати дефинитивно се отказали да пуснат фолкпевицата Деси Слава на своя територия.  Това твърди " България Днес ", базирайки се на свои осведомени източници.

Преди седмица управляващите не позволиха изпълнителката да се качи на аероплан до оттатък океана, поради нейни остарели проблеми. Деси Слава  успокои почитателите си, че ще оправи скоро документите и отпътува за Америка. Но истината се оказа неприятна за почитателите й -  Съединени американски щати не позволяват певицата да пътува.

" Преди  години имах възбрана за влизане в Съединени американски щати,  която посредством юрист бе отстранена през 2016-та. Оказа се обаче, че има промени за този вид възбрана и политиката на управляващите.  И всякога, когато желая да пътувам за Америка, би трябвало да желая Special waiver ( тип документ) макар утвърдена работна петиция и позитивно минало изявление за работна виза ",  разяснява певицата. Но макар обещанията, че даже и стс забавяне ще се види с почитателите си, това няма да се случи.

Деси трябваше да забавлява сънародниците ни в Съединени американски щати и Канада на шест дати, а билетите бяха разпродадени доста по-рано. И в този момент уредниците евентуално ще възвръщат парите.Изпълнителката призна че е получила черен щемпел в паспорта преди години тъй като " услужливи българи " споделили в американското посолство у нас, че тя отива в Съединени американски щати, с цел да пее без позволение. Десислава имала туристическа виза само че изнесла няколко концерта и била издадена на управляващите, които незабавно я глобили. Именно поради това провинение се стига до неприятна обстановка от преди няколко дни.

Заради настоящето турне Десислава е отказала задължения в България и в този момент действително има " дупки " от към участия, от което не е единствено тя, само че и продуцентите й губят съществени средства. Тя няма да получи и средства от изявите  си оттатък океана, които бяха планувани авансово. По неотложност шефовете й се пробват да намерят нощни заведения у нас, с цел да проработи възнаграждения, а не да бездейства у дома.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР