САЩ няма да се присъедини към международните усилия да се

...
САЩ няма да се присъедини към международните усилия да се
Коментари Харесай

САЩ не пожелаха официално да се присъединят към спирането на терористично съдържание онлайн

САЩ няма да се причисли към интернационалните старания да се приключи екстремизмът онлайн, обявиха от Белия дом, като прибавиха, че поддържат самодейността.
" Съединени американски щати не е сега в състояние да се причисли към самодейността, ние поддържаме общите цели, отразени в по този начин наречения " Призив Крайстчърч ", споделиха от Белия дом, съобщи БГНЕС.
Инициативата бе кръстена на новозеландски град, където австралиецът Брентън Тарант умъртви 51 души в две джамии през март, като излъчи целият атентат във Фейсбук. " Призивът Крайстчърч " беше стартират от новозеланския министър председател Джасинда Ардърн и френския президент Еманюел Макрон. Той съставлява самодейност за предприемане на съответни ограничения за ограничение на терористично наличие онлайн - най-много от обществените мрежи. Фейсбук към този момент уточни, че при първо нарушение за разпространение посредством предаване онлайн на нещо, което съставлява най-сериозно нарушаване на политиката на обществената мрежа, услугата ще бъде краткотрайно спирана за съответния консуматор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР