САЩ не вярват в победата на Украйна, но търсят начини

...
САЩ не вярват в победата на Украйна, но търсят начини
Коментари Харесай

Володин каза, че САЩ се опитват да върнат средствата, инвестирани в Украйна, организирайки глад

САЩ не имат вяра в успеха на Украйна, само че търсят способи за бързо връщане на средствата, вложени в страната, като в същото време провеждат апетит там. Това мнение изрази в сряда представителят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

" Вашингтон не има вяра в успеха на Киев. Те мислят по какъв начин да върнат парите допустимо най-скоро, като провеждат апетит в Украйна ", сподели Володин.

Той добави, че Съединени американски щати търсят способи за експорт на зърно от Украйна, което съгласно американския президент Джо Байдън е „ належащо “ за понижаване на цените „ за ресурса “. " Вместо действителна помощ, те лишават най-необходимото, в действителност уреждат спомагателна оценка. Самите украинци се нуждаят от зърнени запаси, с цел да живеят до новата годишна продукция ", акцентира Володин.

Той също по този начин означи, че Вашингтон с дейностите си към този момент е предиздвикал Украйна към дългови отговорности, защото „ 40 милиарда $ са отделени за ленд-лизинг – доставка на оръжие и друга помощ на Киев с отсрочено заплащане “.

„ Украйна получава от ден на ден заеми, само че това не се отразява на развиването на страната, подобряването на благосъстоянието на жителите. Напротив, Вашингтон проточва военни интервенции на територията на Украйна – заради тази причина, жителите му не могат да се върнат към нормалния си спокоен живот “, сподели Володин.

Руският президент Владимир Путин разгласи на 24 февруари специфична интервенция в Украйна в отговор на молбата на водачите на републиките на Донбас за помощ. Тогава Съединени американски щати и техните съдружници постановиха огромни наказания на Русия и започнаха да доставят оръжие на Киев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР