САЩ не са правили никакви отстъпки и постоянно увеличават натиска

...
САЩ не са правили никакви отстъпки и постоянно увеличават натиска
Коментари Харесай

САЩ: Не сме правили отстъпки на КНДР, изолацията работи

САЩ не са правили никакви отстъпки и непрекъснато усилват натиска над водача на КНДР Ким Чен-ун.

Това съобщи вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс ден след изнесената информация, че Доналд Тръмп се е съгласил да се срещне с ръководителя на Северна Корея, осведоми " Ройтерс ".

Поканата на КНДР за диалози " е доказателство, че тактиката на президента Тръмп за уединяване на режима на Ким работи ", се споделя в известие не Пенс, публикувано от Белия дом.

Международната общественост приветства вероятностите за среща сред Тръмп и Ким Чен-ун.

По-рано през днешния ден държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън съобщи, че са сюрпризирани от предложенията на Пхенян.

Междувременно президентът на Китай Си Дзинпин прикани Съединени американски щати и КНДР бързо да стартират договаряния. Той изрази вяра всички страни в рецесията да заобикалят дейности, които могат да окажат отрицателно въздействие.

Агенция " Синхуа " оповестява, че китайският водач е споделил в телефонен диалог с Тръмп, че разговорът с държавното управление на Северна Корея би трябвало да стартира " допустимо най-скоро ".

Той похвали " желанието " на американския водач за понижаване на напрежението с политическо обвързване.

Коментирайки двустранните връзки, Си изрази вяра, че Китай и Съединени американски щати няма да разрешат разликите да попречат на икономическото съдействие. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР