САЩ не са извършвали операции в руски териториални води, заявиха

...
САЩ не са извършвали операции в руски териториални води, заявиха
Коментари Харесай

САЩ: Не е вярно, че наша подводница е била в руски териториални води

САЩ не са правили интервенции в съветски териториални води, обявиха американските въоръжени сили, представени от Ройтерс, откакто Москва заяви, че е предиздвикала американска подводница да напусне нейни териториални води в Тихия океан.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 283
,,Няма нищо правилно в съветските изказвания за наши интервенции в техни териториални води``, съобщи кап. Кайл Рейнс, представител на американските въоръжени сили и представен от Българска телеграфна агенция.

Той отхвърли да разяснява точното местонахождение на подводници на Съединени американски щати, само че акцентира, че американските сили организират интервенциите си безвредно, в интернационалните води.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 283  Русия: Изгонихме американска подводница от териториалните ни води в Далечния изток Русия: Изгонихме американска подводница от териториалните ни води в Далечния изток  Хиляди излязоха на шествие в Киев, с цел да покажат единение пред съветската опасност Хиляди излязоха на шествие в Киев, с цел да покажат единение пред съветската опасност  Даниел Митов: Румен Радев и Стефан Янев не имат вяра в натовската интеграция на България Даниел Митов: Румен Радев и Стефан Янев не имат вяра в натовската интеграция на България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР