САЩ не могат да стоят безучастно, докато съюзници от Алианса

...
САЩ не могат да стоят безучастно, докато съюзници от Алианса
Коментари Харесай

Майкъл Пенс с остра критика към НАТО

САЩ не могат да стоят безучастно, до момента в който съдружници от Алианса купуват оръжия от изток, съобщи вицепрезидентът Майк Пенс в изявлението си на Мюнхенската конференция по сигурността, съобщи Ройтерс.

" Ние няма просто да гледаме по какъв начин наши съдружници купуват оръжие от наши съперници ", предизвести вицепрезидентът на Съединени американски щати. " Няма да можем да подсигуряваме мира на Запад, в случай че наши съдружници зависят от Изтока ", акцентира Пенс.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати прикани също така Европейски Съюз да признае ръководителя на венецуелския парламент Хуан Гуаидо за " единствения законен президент на Венецуела ". Пенс насочи своя зов не просто към обособените страни членки на Европейския съюз, а към блока като цяло, означи Ройтерс.

Гуаидо, който се самопровъзгласи за президент на Венецуела и бе подсилен от Съединените щати и други страни, заслужава " останалата част на света " да го признае, сподели вицепрезидентът на Съединени американски щати. Той назова венецуелския президент Николас Мадуро " деспот, който би трябвало да се отдръпна ".

Пенс настоя европейските страни да се отдръпват от нуклеарното съглашение с Иран и да се отнесат съществено към опасността, каквато съставлява потреблението на телекомуникационни уреди, доставяни от китайската компания Хуауей (Huawei).

Съединени американски щати ще продължат да преследват " останалите джихадисти от " Ислямска страна " макар идното евакуиране на техните военни елементи от Сирия, съобщи Пенс на конференцията в Мюнхен. " Съединени американски щати ще запазят мощно наличие в региона и ще продължат да преследват останките от " Ислямска страна " на всички места и постоянно, когато си подадат мръсната глава ", съобщи Пенс на форума в Мюнхен./ news.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР