САЩ, не Китай, заплашват глобалната търговска система. Това обявиха от

...
САЩ, не Китай, заплашват глобалната търговска система. Това обявиха от
Коментари Харесай

Китай отвърна на удара: САЩ са истинската заплаха за световната търговия

Съединени американски щати, не Китай, заплашват световната комерсиална система. Това оповестиха от китайското външно министерство, откакто администрацията на американския президент Доналд Тръмп назова " неточност " американската поддръжка за присъединението на Пекин в Световната комерсиална организация (СТО) през 2001 година, оповестява " Ройтерс ".

Правилата на СТО се оказаха неефективни, с цел да накарат Китай да схване пазарно насочен търговски режим, а Съединени американски щати " сгрешиха " в поддръжката за влизането на Китай в комерсиалния орган при такива условия, акцентираха американските управляващи през предходната седмица.

Това стана, до момента в който Тръмп обмисля поредност от търговски дейности против Пекин, в това число решение във връзка с следствие по отношение на хипотетична кражба на интелектуална благосъстоятелност от страна на Китай на, което се чака през идващите няколко седмици.

Говорителката на китайското външно министерство разяснява, че след присъединението на Китай в СТО той прецизно съблюдава разпоредбите на институцията, извършва отговорностите си и способства за развиването на многостранната система.

Други страни се възползваха от търговията с Китай, което е залегнало в пътя на реформиране и отваряне и поддържа отворена международна стопанска система, добави говорителката. Китай се стреми да се показа като бранител на международната търговия в лицето на политиките на Тръмп " Америка преди всичко ", макар рецензиите от задгранични компании и техните държавни управления, че доста елементи от неговия пазар са предпазени от задгранична конкуренция, написа Блиц.

Критиците също по този начин показват, че китайските индустриални политики се стремят да усвоят и заменят непознатите технологии.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР