САЩ не биха изпробвали руската ваксина срещу COVID-19 дори върху

...
САЩ не биха изпробвали руската ваксина срещу COVID-19 дори върху
Коментари Харесай

В САЩ: Не бихме изпробвали руската ваксина дори върху маймуни!

Съединени американски щати не биха тествали съветската ваксина против COVID-19 даже върху маймуни, заяви CNN с позоваване на източници от виновните институции. "И в пъкъла няма метод да я изпробваме, даже върху маймуни, какво остава за хора ", разяснява държавен чиновник от сферата на опазването на здравето.

Па-рано CNN заяви, че американската страна е отказала на Москва взаимна работа по ваксина против ковид.

Скептицизъм към съветската ваксина провокира и информацията, че за основаването й е употребена интелектуална кражба и надали създаването може да добави нещо към напредъка, който към този момент е реализиран от американските вирусолози. По-рано беше обявено, че съветски хакери са атакували проучвателен центрове, разработващи ваксина против ковид.

В тази връзка държавни чиновници разясняват, че съветската ваксина е дотолкоз "наполовина изпечена " в Съединени американски щати, че надали може да преставлява сериозен интерес преди стартирането й на пазара.

Посочва се, че тя е записана от съветското държавно управление преди да стартират решаващите тествания от фаза 3, през която тя би трябвало да бъде тествана върху хиляди хора. По западните стандарти би било невероятно ваксина да бъде утвърдена преди тази фаза. Наред с това Русия не е разгласила никакви научни данни за тестванията до този миг, което не разрешава да се реши нейната сигурност и успеваемост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР