САЩ нарушават Хартата на ООН с присъствието си в Сирия.

...
САЩ нарушават Хартата на ООН с присъствието си в Сирия.
Коментари Харесай

САЩ нарушават Хартата на ООН с присъствието си в Сирия, предупреди Путин

САЩ нарушават Хартата на Организация на обединените нации с наличието си в Сирия. Това съобщи президентът на Русия по време на интернационалния конгрес Руска енергийна седмица, представен от локални медии.

Владимир Путин посочи, че има единствено два метода Съединени американски щати да бъдат на сирийска територия - или посредством покана от страна на държавното управление на Сирия, или с решение на Организация на обединените нации. Президентът счита, че не би трябвало да има задгранични войски в Сирия в обозримо бъдеще , " в това число и Русия ".

По думите му Русия интензивно работи за определяне на демилитаризирана зона в Идлиб с Турция.

Той разяснява и други тематики. Според него Съединени американски щати подкопават щатския $ като аварийна валута, защото " хапят ръката, която ги храни ".

Изглежда, че нашите американски сътрудници вършат колосална стратегическа неточност. Те подкопават доверието към $ като международна, фактически, единствената аварийна валута през днешния ден, подкопават вярата в него като повсеместен инструмент, акцентира Путин.

Владимир Путин разяснява още, че страната му поддържа непоклатимост на петролния пазар посредством поощряване на разговор сред страните експортьорки.

По думите му цена на барел в границите на 65-75 $ е подобаваща за Москва.

Той назова " мракобесие " обвиняванията на Съединени американски щати за съветска интервенция на изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР