САЩ наложиха санкции срещу голяма мрежа от фирми, кораби и

...
САЩ наложиха санкции срещу голяма мрежа от фирми, кораби и
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на фирми и граждани, свързани с Иран


Съединени американски щати постановиха наказания против огромна мрежа от компании, кораби и физически лица, ръководени от иранския Корпус на гвардейците на ислямската гражданска война и доставили на Сирия нефт за десетки милиони долари в нарушаване на американските наказания, съобщи Ройтерс.

Сред физическите лица са някогашен ирански министър на петрола и неговият наследник.

Санкционирани са и дъщерни компании на индийска компания, които имат дял в " Адриан Даря " - иранския танкер, който плава из Средиземно море, откакто беше освободен от гибралтарските управляващи, се споделя в известието на министерството на финансите на Съединени американски щати.

Ведомството декларира, че елитното формирование " Ал Кудс " към революционната армия и ливанската шиитска формация " Хизбула " са се обогатили единствено през тази пролет с над 750 млн. $ от доставки на ирански нефт и петролни артикули, основно за Сирия.

Службата за надзор върху непознатите активи към министерството е блокирала всички активи в Съединени американски щати на глобените и е забранила на американските жители и компании да влизат в настоятелен връзки с тях, съобщи Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР