САЩ наложиха санкции на три предприятия и едно физическо лице,

...
САЩ наложиха санкции на три предприятия и едно физическо лице,
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на руски и китайски предприятия заради Северна Корея

САЩ постановиха наказания на три предприятия и едно физическо лице, упрекнати в поддържане на търговски връзки със Северна Корея макар ембаргото, наложено на Пхенян, съобщи американското министерство на финансите, оповестява Франс прес.

Китайското дружество Dalian Sun Moon Star International Logistics Trading Co и сингапурският му филиал SINSMS са упрекнати, че са изнасяли алкохол и цигари за Северна Корея, фалшифицирайки документи за доставка, написа Българска телеграфна агенция.Незаконната, съгласно американската администрация, търговия с цигари в Северна Корея, носи облаги от над 1 млрд. долара годишно, прецизира финансовото министерство на Съединени американски щати. 

Освен това са наложени наказания и на съветското дружество " Профинет " и на генералния му шеф Василий Колчанов. Те са оказали пристанищни услуги на севернокорейски кораби, в това число два петролни танкера, които от дълго време са обект на наказания.

Компанията работи в съветските пристанища Находка, Владивосток и Славянка, отбелязва ТАСС.

Санкциите на министерството на финансите на Съединени американски щати замразяват активите на тези лица или предприятия в Съединени американски щати. На всички американски жители и предприятия се не разрешава да имат търговски връзки с тях, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР