САЩ наложиха санкции на руските ВЕБ банк и Промсвязбанк, съобщи

...
САЩ наложиха санкции на руските ВЕБ банк и Промсвязбанк, съобщи
Коментари Харесай

Америка опитва да разбие финансовата мрежа на Кремъл. Започна с две руски банки

САЩ постановиха наказания на съветските ВЕБ банк и " Промсвязбанк " , заяви финансовото министерство на страната, откакто Москва публично призна за самостоятелни два района в Източна Украйна, оповестиха международните организации.

" Днешните дейности, подхванати в съгласуваност с нашите сътрудници и съдружници, започват процеса по разбиването на финансовата мрежа на Кремъл и способността й да финансира дестабилизираща активност в Украйна и по света ", съобщи министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън, представена от Българска телеграфна агенция.
 Байдън: Кой, за Бога, дава правото на Путин Обновена
Байдън: Кой, за Бога, дава правото на Путин

Послание от Белия дом към Кремъл

ТАСС цитира " Промсвязбанк, която показва, че глобите няма да окажат забележителен резултат, защото финансовата институция е взела превантивни ограничения преди време.

Целият съветски банков бранш може да стане обект на наказания, в случай че Русия продължи нашествието си в Украйна, предизвести в това време американски представител, представен от Reuters.

" Нито една съветска финансова институция не е ваксинирана , в случай че тази инвазия продължи ", съобщи пред кореспонденти служителят. По думите му по-нататъшни офанзиви против Украйна може да доведат до наказания и против огромните банки Сбербанк и ВТБ.
 Мария Захарова: Санкциите са нелегитимни
Мария Захарова: Санкциите са нелегитимни

Под ударите попадна съветският парламент

Президентът Джо Байдън разгласи през днешния ден, че Съединени американски щати ще вкарат тежки финансови наказания против Русия, като съобщи, че Москва жестоко е нарушила интернационалното право и дефинира дейностите й като " началото на съветска инвазия в Украйна ".

Байдън сподели, че ще бъдат наложени още наказания, в случай че съветският президент продължи по-нататък. Наред с ВЕБ банк и военната банка на Русия " Промсвязбанк " , новите наказания са ориентирани и към съветския държавен дълг, както и към петима представители на елита, доближени до Путин.
 Европейски Съюз не наложи наказания на Путин, само че удари депутати и военни
Европейски Съюз не наложи наказания на Путин, само че удари депутати и военни

Общността единна против съветската агресия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР