САЩ наложиха повече от 500 нови санкции на Русия в

...
САЩ наложиха повече от 500 нови санкции на Русия в
Коментари Харесай

Байдън наложи нови санкции на Русия в отговор на смъртта на Навални

Съединени американски щати постановиха повече от 500 нови наказания на Русия в отговор на гибелта на опозиционния деятел Алексей Навални и в навечерието на двегодишнината от пълномащабно навлизане в Украйна.

Мерките, оповестени от президента на Съединени американски щати Джо Байдън в петък, са ориентирани към наказване на нарушителите на човешките права и закъснение на военната машина на Владимир Путин.

Байдън сподели, глобите „ ще подсигуряват, че Путин ще заплати още по-висока цена за своята експанзия в чужбина и репресиите вкъщи “.

Той сподели, че ограниченията ще бъдат ориентирани към „ персони, свързани с лишаването от независимост на Навални “, както и съветския финансов бранш, отбранителната промишленост и мрежи за доставки.

Санкциите ще бъдат ориентирани и към близо 100 субекта „ за обезпечаване на подмолна поддръжка за съветската военна машина “.

Ходът идва седмица откакто Навални, най-отявленият критик на Путин, умира в арктическа наказателна колония. Западните водачи бързо допуснаха, че съветското държавно управление е отговорно за гибелта му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР