САЩ може и да имат една от най-големите армии в

...
САЩ може и да имат една от най-големите армии в
Коментари Харесай

Готови ли сте за зомби апокалипсис? Правителството на САЩ е

САЩ може и да имат една от най-големите армии в света, само че Пентагона не оставя нищо на случайността, даже вероятността да се появи необикновен зложелател като... зомбита.

През 2011 година министерството на защитата на Съединени американски щати разгласява тактика за битка с евентуален зомби апокалипсис .

Този вид зложелател може и да е плод на развинтено въображение, само че военните го одобряват напълно съществено, написа History.com. Всъщност даже първият ред в проекта за битка с доминация на зомбитата или „ CONPLAN 8888-11 “ гласи: „ Този проект не е планиран на смешка “.

„ Дъхът на дявола “ или скополамин: Може ли да ви трансформира в зомби

Началото на този проект може да бъде проследено до учения, извършени през 2009 и 2010 година, по време на които млади офицери, участващи в Система за взаимно оперативно обмисляне и осъществяване, осъществиха евентуалните благоприятни условия за обмисляне при положение на хипотетична офанзива от зомбита.

С преследването на зомбита в тези подправени сюжети, а не на врагове от действителни места като Тунис и Нигерия да вземем за пример, има доста по-малък риск проектът да бъде взет на съществено и да провокира дипломатически проблеми.

Фантастичната концепция за битка със зомбита оказва помощ на младите офицери да стартират да мислят отвън откритите рамки, с цел да основат по-творчески тактики и тактики .

От Пентагонът се вслушват в възходящата поп просвета, очарована от зомбитата. Първите зомби истории датират от XVII в. в Хаити, където вярвали, че зомбитата са африкански плебеи, които се самоубили и не им е било позволено да преминат в отвъдното. В резултат на това те са обречени да работят в плантацията за безконечни времена.

„ CONPLAN 8888-11 “ е разработка на тактика от 31 страници в три елементи. Първата е основаване и поддържане на защитителен проект за отбрана на човечеството от хищници с помрачено схващане. Втора – да се открият процедури за очистване на всяка опасност от зомбитата и трета – възобновяване на реда и законността.

Самите зомбита са класифицирани в осем категории ,

вариращи от елементарни немъртви, основани от бактерии и патогени във въздуха и зомбита, дело на „ зли вълшебства “, основани от тайнствен източник, до зомбита вегетарианци, които употребяват тревисти храни, с цел да задоволят жаждата си за зърнена храна.

От тези категории единствено една е основана на действителността. Потенциалната опасност от пилета зомбита поражда след случай от 2006 година в Петалума, Калифорния, когато несполучлива евтаназия с въглероден оксид на домашни птици докара до хиляди кокошки, които пълзяха върху труповете на убитите си посестрими и се разхождаха до момента в който телата им не починаха от органна непълнота.

„ CONPLAN 8888-11 “ в действителност не оставя нищо на случайността и

в него са прегледани и вероятните правни последствия от нападението над зомбита .

Законите не разрешават военно принуждение както в страната, по този начин и в чужбина, ориентирано против хора и животни. Подчертано е, че няма да има законови спънки при нахлуването на орди от незнайни патогенни същества.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР