САЩ могат да преустановят безвизовото пътуване на гражданите на Унгария,

...
САЩ могат да преустановят безвизовото пътуване на гражданите на Унгария,
Коментари Харесай

САЩ плашат да наложат визи на гражданите на Унгария

Съединени американски щати могат да преустановят безвизовото пътешестване на жителите на Унгария , откакто американските управляващи са разкрили лъжлива скица , която е позволялава на не-унгарци да влизат на територията на Съединени американски щати под подправени самоличности . Това оповестяват американски и маджарски медии, представени от " Франс прес ".

" Уязвимостта " в паспортната система на страните членки на Европейския съюз докара до " пробиви в сигурността ", изтъкнали американски публични лица, представени в взаимна публикация на американския в. " Вашингтон поуст " и унгарския уебсайт Direkt36.

Според документ на Департамента по вътрешната сигурност на Съединени американски щати, до който са се добрали от американското издание, към 700 не-унгарци по излъган метод са получили достоверни маджарски паспорти и са добили идентичността на истинските притежатели на паспортите.

" Най-очевидният риск тук е, че идват хора в Съединени американски щати, които имат причина да прикриват самоличноста си ", акцентира някогашен чиновник на Департамента по вътрешна сигурност, представен в информацията.

Американските управляващи считат, че нарушители са се сдобили с достоверните документи с помощта на разхлабените изисквавия за поданство според нов банален развой за даване на поданство на етнически унгарци в чужбина.

След това те могат да ги продават на клиенти, които се стремят да влязат незаконно в Съединени американски щати, евентуално даже съветски шпиони или ислямски терористи .

Над 1 млн. души станаха натурализирани унгарци от 2011 година насам с помощта на ускорената система, въведена от държавното управление на унгарския националистически водач Виктор Орбан, който е на власт от 2010 година

Повечето са от страни, прилежащи на Унгария, където живеят към 2 млн. етнически унгарци, което е завещание от Версайската система от контракти след Първата международна война, при което границите на страната бяха орязани.

Орбан, който беше избран отново за трети следващ мандат като министър председател през предишния месец, от дълго време ухажва етническите унгарци в чужбина, като им даде както паспорти, по този начин и право да гласоподават по време на парламентарни избори.

Около 65 от 700-те души са влезнали в Съединени американски щати по схемата за унищожаване на визите , която дава тримесечно безвизиво влизане на жителите на 38 страни за бизнес и туристически цели.

Въпреки опитите на Департамента по вътрешна сигурност да ги открие и депортира, към 30 души от групата остават в неопределеност от предишния октомври , макар че сегашният брой на тези на независимост не се разкрива в информацията.

Притежателите на маджарски паспорти могат да пътуват без визи в Съединени американски щати, както и свободно в Шенгенското пространство на Европейския съюз, което включва 22 от 28-те страни членки на Общността.

Служители на Департамента за вътрешна сигурност предизвестиха Унгария, че може да бъде " отстранена " от програмата за унищожаване на визите, в случай че не успее да в профил казуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР