САЩ. Министърът на отбраната Лойд Дж. Остин е хоспитализиран от

...
САЩ. Министърът на отбраната Лойд Дж. Остин е хоспитализиран от
Коментари Харесай

Министърът на отбраната Лойд Остин остава в болница с мистериозна болест; Министерството на отбраната остава мълчаливо при пускането

Съединени американски щати. Министърът на защитата Лойд Дж. Остин е приет в болница от първия ден на 2024 година и макар че чиновници на Пентагона не са споделили по кое време ще бъде освободен, те не престават да заобикалят да споделят за какво е отишъл в болничното заведение преди всичко.

Остин беше признат в Националния боен медицински център " Уолтър Рийд " предишния понеделник за това, което прессекретарят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър разказа като затруднения от планова здравна процедура.

В неделя, Райдър сподели пред Fox News, че Остин е имал планова здравна процедура в Walter Reed на 22 декември 2023 година Остин е бил в отпуск по време на процедурата и се е върнал вкъщи на идващия ден.

Но на На 1 януари той стартира да изпитва " мощна болежка " и беше върнат при Уолтър Рийд и признат в отделението за интензивно лекуване (ICU).

U.S. Министърът на защитата Лойд Остин приказва по време на пленарна сесия на 19-ия Международен институт за стратегически проучвания (IISS...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР