САЩ искат да променят радикално начина на работа на Световната

...
САЩ искат да променят радикално начина на работа на Световната
Коментари Харесай

САЩ искат радикални промени в Световната здравна организация

„ Съединени американски щати желаят да трансформират коренно метода на работа на Световната здравна организация, която остро подлагат на критика за държанието й при започване на пандемията от COVID-19 “. Това съобщи държавният секретар Майк Помпео, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

„ СЗО не направи каквото трябваше първоначално “, съобщи Помпео в изявление за радиостанция от Флорида, повтаряйки обвиняването на администрацията на Доналд Тръмп, че СЗО прекалено много е споделяла позициите на Китай.

Президентът Тръмп заплаши да замрази вноските на Съединени американски щати в СЗО и даде обещание решение по този въпрос в околните дни.

„ Трябва да се уверим, че парите, които изразходваме, доларите на американските данъкоплатци, се употребяват вярно и за плануваните задания ", сподели още Помпео.

„ В предишното СЗО е правила добра работа. Този път за жал тя не се показа по най-хубавия метод и би трябвало да окажем напън това коренно да се промени ", добави той и загатна без повече детайлности „ друго решение, с цел да може тези значими задания за международното здраве в действителност да бъдат изпълнени ".

Помпео повтори обвиняванията против Китай, който съгласно Съединени американски щати се е забавил да заяви на останалия свят същинската заплаха от епидемията.

„ Сигурен съм, че хората, които не са работили по подобаващия метод, или са въвели в подвеждане, или не са споделили информации както би трябвало, или са водили дезинформационни акции, един ден ще си понесат отговорността ", съобщи той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР