САЩ: Иран "дяволски скъпо ще си плати" ако не измени

...
САЩ: Иран "дяволски скъпо ще си плати" ако не измени
Коментари Харесай

САЩ: Иран "дяволски скъпо ще си плати" ако не измени поведението си

САЩ: Иран "дяволски скъпо ще си плати" в случай че не промени държанието си
Съветникът на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп по въпросите на националната сигурност Джон Болтън съобщи, че Иран "дяволски скъпо" ще си заплати в случай че не промени своето държание, предава ТАСС.

Болтън направи това изявление във вторник по време на тирада на конференция, проведена от неправителствената организация "Обединени против нуклеарен Иран" (United Against Nuclear Iran).

Съветникът на Тръмп беше изключително засегнат от обстоятелството, че иранските религиозни водачи постоянно приказват за Съединени американски щати като за "големия сатана".

"Смятам, че ще ме одобряват насериозно в случай че през днешния ден им кажа следното: в случай че противодействате на нас, нашите съдружници или нашите сътрудници, в случай че аргументите щета на нашите жители, в случай че продължавате да лъжете, хитрувате и мамите, тогава в действителност ще си платите демонски скъпо", акцентира Болтън.

"Свършиха дните на безотговорност на Техеран и неговите съдружници. Ще има съществени последствия за кървавия режим и неговите съдружници, в случай че те не трансформират държанието си", предизвести съветникът на американския президент. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР