САЩ имат намерение да сменят властта във Венецуела с помощта

...
САЩ имат намерение да сменят властта във Венецуела с помощта
Коментари Харесай

САЩ искат да сменят властта във Венецуела с помощта на Колумбия, заподозря руското ГРУ

САЩ имат желание да сменят властта във Венецуела благодарение на Колумбия, а също по този начин да признаят Каракас за спонсор на интернационален тероризъм.

Това съобщи вицеадмирал Игор Костюков, началник на Главната дирекция на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската Федерация, представен от съветски медии.

" Операцията затъмнение ": Русия упреква Съединени американски щати за енергийната рецесия във Венецуела

Използват " необятен набор от техники ", с цел да смъкват Мадуро

Подривната активност на Съединени американски щати против Боливарската република продължава. Разработват се разнообразни разновидности за промяна на " чависткото " държавно управление - от основаване на условия за увеличение на протестните настроения с последващото им трансформиране в " обществен гърмеж " до реализирането на силови сюжети във връзка с Каракас, разгласи шефът на съветското военно разузнаване по време на Московската конференция по сигурността.

По думите му Вашингтон, " опасявайки се от задействане на националните въоръжени сили ", желае да провежда инвазия с " ръцете на съдружници " , съответно Колумбия.
 Съединени американски щати приканиха страните да не пускат съветски самолети към Венецуела
Съединени американски щати приканиха страните да не пускат съветски самолети към Венецуела

Съединени американски щати прикани страните да " последват образеца на Малта "

По-рано началникът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин предизвести, че Русия вижда признаци на подготовка от страна на Съединени американски щати за осъществяване на военни интервенции против Венецуела.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР