САЩ и Великобритания обмислят възможността за въвеждане на допълнителни санкции

...
САЩ и Великобритания обмислят възможността за въвеждане на допълнителни санкции
Коментари Харесай

САЩ и Великобритания мислят за нови санкции срещу Русия

САЩ и Англия обмислят опцията за въвеждане на спомагателни наказания против Русия поради потреблението на химическо оръжие - трактовка, с която се гледа на случая с. Агенция Bloomberg заяви новината с позоваване на източници в Белия дом, съобщи БГНЕС.
По данни на организацията се разискват разнообразни разновидности - от ограничаващи ограничения против съветски предприемачи до ограничавания, свързани с държавния дълг на страната.
 Европейски Съюз публично наложи наказания на четирима висши съветски представители поради Навални Европейски Съюз публично наложи наказания на четирима висши съветски представители поради Навални
Съветът на Европейски Съюз публично наложи наказания на четирима висши съветски представители по новия санкционен режим за нарушение на правата на чове...
Лондон има намерение да работи посредством Организацията за възбрана на химическото оръжие (OPCW), призовавайки я да окаже напън върху Москва. Британските управляващи също ще обсъдят въпроса за вероятни наказания против Руската федерация със съдружниците в Европа, в това число Франция и Германия, през идващите седмици.
Съединени американски щати възнамеряват да вкарат втори, по-голям пакет от ограничавания за Русия, в случай че тя не се съгласи с избрани условия, споделиха източници на организацията. Става дума за гаранции, че Москва ще се откаже от потреблението на химическо оръжие и ще разреши инспекции в оборудванията, където се допуска, че се намира.
Отбелязва се, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън може да наложи наказания против съветски предприемачи в границите на закона " Магнитски ", който планува потреблението на едностранни ограничаващи ограничения против съветски чиновници, които от позиция на Вашингтон са отговорни за нарушавания на правата на индивида вкъщи. Освен това, в случай че Съединени американски щати още веднъж заподозрат Русия в съществено нарушаване на интернационалната възбрана за потребление на химическо оръжие, американските управляващи могат да прибегнат до ограничавания, които ще се ползват към държавния дълг на Руската федерация, при изискване че същите ограничения са взети и в Европа.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР