САЩ и съюзниците им в НАТО трябва да се страхуват

...
САЩ и съюзниците им в НАТО трябва да се страхуват
Коментари Харесай

В САЩ обявиха защо НАТО трябва да се страхува от С-400

САЩ и съдружниците им в НАТО би трябвало да се опасяват от съветските противовъздушни ракетни системи С-400 поради опцията за потреблението им като средство за битка в икономическа война, написа американското издание за геополитически разбори The National Interest.

Изданието акцентира, че съветският зенитно-ракетен комплекс разполага с редица стратегически прерогативи.

Първо, облагите от продажбите на зенитно-ракетните системи: измежду към този момент съществуващите и евентуалните купувачи се числят Китай, Индия, Турция, Саудитска Арабия и Катар. Това способства за диверсификацията на стопанската система на Русия и основава основа за модернизиране на въоръженията.

Второ, престижът и статутът на Русия в света като разработчик на съвременни оръжейни системи.

Трето, определяне и развиване на връзките със страните купувачи на С-400, доколкото с изключение на придобиване на зенитно-ракетни комплекси, е належащо да се образоват военнослужещи да работят с тях и да се прави поддръжка.

И в умозаключение - опцията за потреблението на системата за противовъздушна защита в " хибридна война ". По този метод, написа изданието, продажбата на С-400 на Турция към този момент докара до разединение в НАТО. Ако договорката бъде изцяло приключена, Москва ще разположи системи с мощни радари на територията на Алианса.

Изданието акцентира, че Вашингтон ненапразно заплашва Анкара със наказания и изключване от програмата за изтребителите F-35 по отношение на придобиването на съветски оръжия. Турските управляващи акцентират, че няма да се откажат от покупката на С-400. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР