САЩ и партньорите им могат да наложат допълнителни санкции срещу

...
САЩ и партньорите им могат да наложат допълнителни санкции срещу
Коментари Харесай

САЩ искат нови санкции срещу Русия и засилване на присъствието в Черно море

САЩ и сътрудниците им могат да наложат спомагателни наказания против Москва и да усилят военното си наличие в Черно море. Такива ограничения ще послужат като отговор на дейностите на Русия в Керченския пролив.

Това съобщи специфичният представител на Съединени американски щати за Украйна Кърт Волкър, представен от съветски медии.

Волкър описа за опцията да се вкарат нови наказания против Русия за случая в Керченския пролив на 25 ноември.

Според дипломата новите ограничаващи ограничения могат да включват разширение на листата на глобените физически и юридически лица.

Като друга причина Волкър също показва неналичието на напредване на разговора в границите на " Нормандската четворка " по проблема за урегулиране на обстановката с достъпа в Азовско море. Той също по този начин напомни, че Русия към момента не е освободила арестуваните украински моряци.

Волкър разкри, че поради случая в Керченския пролив е отменил аудиенция в Москва. Американският посланик сега е в Брюксел, където договаря с европейските съдружници за спомагателни ограничения.

Западните страни би трябвало да показват поддръжката си за Украйна, в това число и посредством увеличение на военното наличие в Черно море, означи дипломатът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР