САЩ и оглавяваната от тях коалиция така бързат да се

...
САЩ и оглавяваната от тях коалиция така бързат да се
Коментари Харесай

Москва: САЩ извършиха в Сирия военно-политическо варварство


Съединени американски щати и ръководената от тях коалиция по този начин бързат да се присламчат към триумфите в битката с тероризма, реализирани в Сирия от армията на страната с поддръжката на съветските въздушно-космически сили, че позволяват същинско безчовечие към мирното население, сходно на това, осъществено в Рака, съобщи първият зам.-председател на фракцията „ Единна Русия” и член на комисията по интернационалните въпроси в Държавната Дума Адалби Шхагошев.

Както оповестиха по-рано от съветското военно ведомство, в границите на интервенцията по освобождение на сирийския град Рака от терористите от „ Ислямска държава” са починали хиляди мирни сирийци.

От американската администрация, на собствен ред, оповестиха „ изключителна победа” над ИД, а държавният секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън уточни, че „ освобождението на Рака е стадий от изключителна значимост в битката ни с ИД”, сподели съветският политик.

„ Това, което направиха Съединени американски щати в Рака, заслужава да бъде наречено военно-политическо безчовечие. Сега, когато интервенцията в Сирия е към края си, Съединени американски щати преследват една единствена цел – да се присламчат към тези резултати, реализирани в Сирия от държавните войски и от въздушно-космическите войски на Русия”, сподели Шхагошев.

Според него, победоносните изказвания, които прави администрацията на Съединени американски щати, „ не провокират нищо друго с изключение на възмущение”.

По-рано през днешния ден представителят на съветското военно министерство сподели, че бойната авиация на Съединени американски щати и обединението е бомбардирала сирийския град Рака по този начин както по време на Втората международна война е бил бомбардиран немският град Дрезден. „ Рака повтори ориста на Дрезден от 1945, съпоставен със земята от англо-американските бомбардировачи”, сподели военачалник Игор Конашенков, съобщи БГНЕС.
Той добави, че заявките за разпределяне на незабавна помощ от милиарди долари за възобновяване на живота в Рака от Вашингтон, Париж и Лондон, в действителност са блян за „ изтриване на следите от варварските бомбардировки на авиацията на Съединени американски щати и „ коалицията”, погребали в руините на Рака хиляди „ освободени” от ИД мирни жители”, означи военачалник Конашенков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР