САЩ и Грузия провеждат закрити дискусии, чиято същност ще остане

...
САЩ и Грузия провеждат закрити дискусии, чиято същност ще остане
Коментари Харесай

САЩ провеждат секретни разговори за руската заплаха

САЩ и Грузия организират закрити полемики, чиято същина ще остане секретна за Русия, съобщи представителят на Пентагона Ерик Пахон, написа електронното издание на съветският вестник „ Известия “.

„ Ние организираме доста закрити полемики с Грузия, която е основен сътрудник на Съединени американски щати. Тези диалози ще останат в загадка, изключително предвид на районните закани от страна на злонамерени сили, като Русия, които се стремят да прекрояват граници със мощ “, съобщи Пахон. Говорителят на Пентагона не разяснява въпроса за допустимо разполагане на военни бази на Съединени американски щати на грузинска територия, написа "Фокус ".

В началото на месеца президентът на Грузия Саломе Зурабишвили разкритикува концепцията за създаване на американска военна база на територията на страната, като я дефинира като нецелесъобразна. Президентът означи, че сходна стъпка може да се преглежда като провокация, освен от прилежащи на Грузия страни, само че и от терористични организации. Впоследствие опозицията в Грузия заплаши Зурабишвили с премахване от поста, поради тези думи, добавя организацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР