САЩ. фигуристката Алиса Лиу, член на олимпийския отбор през 2022

...
САЩ. фигуристката Алиса Лиу, член на олимпийския отбор през 2022
Коментари Харесай

Американската олимпийска фигуристка Алиса Лиу се завръща след почти две години пенсиониране

Съединени американски щати. фигуристката Алиса Лиу, член на олимпийския тим през 2022 година, се завръща след съвсем две години пенсиониране.

Все още единствено на 18 години, Лиу се отдръпна, откакто се състезава на Игрите в Пекин и завоюва бронза орден от международно състезание. Тогава тя сподели, че е постигнала всичките си цели и е удовлетворена от кариерата си, което я прави първата скейтърка от Съединени американски щати след златната олимпийска медалистка Сара Хюз през 2002 година, която не се е опитвала да направи втори Зимни игри.

Лиу не сподели в изказване, оповестено от U.S. Figure Skating в петък, дали ще се опита да влезе в тима за Олимпийските игри през 2026 година в Милано-Кортина, Италия. Лиу сподели единствено, че има за цел да се състезава през сезон 2024-25.

„ За мен беше добре да си взема отмора “, сподели тя. „ Изключително съм разчувствуван да стартира да карам кънки още веднъж с моята новооткрита вероятност. “

Лиу стана най-младата скейтърка в историята, приземила троен аксел в интернационално съревнование, когато го направи на 12-г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР