САЩ да бъдат наводнени с кокаин! Такава заповед е издал

...
САЩ да бъдат наводнени с кокаин! Такава заповед е издал
Коментари Харесай

El Mundo разкри пъкления план на Уго Чавес срещу САЩ

Съединени американски щати да бъдат наводнени с кокаин! Такава заповед е издал починалият президент на Венецуела Уго Чавес, написа испанският вестник El Mundo, базирайки се на документи на Агенцията за битка с опиатите (DEA) в Съединени американски щати.

Това трябвало да бъде част от опълчването против Съединени американски щати. Били създадени морски и сухопътни направления за доставката на опиатите.

Сред създателите на проекта е бил и някогашният началник на военното разузнаване на Венецуела Уго Карвахал. През пролетта той беше арестуван в Испания по искане на Съединени американски щати, които го подозират в търговия с опиати.

El Mundo прецизира, че в изявление от юли Карвахал е отрекъл да е забъркан в наркотрафик, само че испанската прокуратура упорства настояването за екстрадиция да бъде задоволено.

Основен очевидец на DEA e "бивш арбитър " във Венецуела, работил в правосъдна институция на страната от 2005 година насам. Съдията твърди, че е участвал на най-малко на 4 от съвещанията. На една от тях Кабейо категорично описал "сухопътните и морски направления ", а Карвахал показал, че "кокаинът ще се достави от колумбийските партизани, т.е. ФАРК ".

Заради това съдействие Чавес наложил на венецуелското правораздаване да оправдае членове на групата, съдени за каквито и да било закононарушения на венецуелска територия, макар че измежду хипотетичните им действия попадали "убийства, опиати, отвличания, стрелби и изнудване ".

Средствата, с които да се обезпечат нужните на ФАРК запаси, щели да дойдат от държавната петролна компания на Венецуела PDVSA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР