Сашо Морфов отново е вандалствал в Народния театър посред нощ,

...
Сашо Морфов отново е вандалствал в Народния театър посред нощ,
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Морфов пак драска посред нощ по вратите в Народния театър

Сашо Морфов още веднъж е вандалствал в Народния спектакъл измежду нощ, научи Lupa.bg от собствен източник в трупата. Гениалният режисьор отново е писал " любезности ", като този път е нашарил вратите на два кабинета - с изключение на на пиарката Велислава Кръстева, и този на шефа Васил Василев.

На вратата на Кръстева било написано " Приемна на Движение за права и свободи ", а върху кабинета на Васил Василев - " шеф на Движение за права и свободи ". Надписите са надраскани с писалка и флумастер.

Според източника на Lupa.bg, най-вероятно акцията на Морфов е била извършена в събота, малко след премиерата на възобновения му театър " Животът е прелестен ". Преди представлението да свърши и да се поклони от сцената дружно с актьорите, Морфов оповестил, че " има малко работа " и липсващ за към 20 минути.

Днес сутринта, когато е формален работен ден за администрацията, надписите били регистрирани на вратите на Велислава Кръстева и Васил Василев. Този път обиди няма, както и апели за принуждение.

Не е ясно каква ще е реакцията на управлението на Народния спектакъл. До този миг публична информация за случилото се няма. Казусът не е коментиран нито от Васил Василев, нито от пиарката Велислава Кръстева.

Припомняме, че преди няколко месеца Морфов нашари вратата на пиарката Велислава Кръстева с надписи " Изчезвай ", " Движение за права и свободи " и " пиарка на Ахмед Доган ". Кръстева разгласи, че ще съди режисьора и е подала сигнал до Комисията за отбрана от дискриминация. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР