Сашо Кадиев сътвори поредна излагация. Водещият на "Преди обед" поздрави

...
Сашо Кадиев сътвори поредна излагация. Водещият на "Преди обед" поздрави
Коментари Харесай

Сашо Кадиев забрави дъщеря си

Сашо Кадиев сътвори поредна излагация. Водещият на "Преди обед " поздрави майка си Катето Евро по случай именния й ден и с усмивка съобщи: "Честит имен ден, маме. Обичкам те. Да си ми жива и здрава ".

След това артистът продължи да беседва с колежките си Деси Стоянова и Рая Пеева. Тв водещият съвсем незабавно се усети какъв гаф е сътворил и единствено след секунди осъзна, че майка му не е единствената жена в живота му, която чества през днешния ден. "Ау, детето забравих. И то се споделя Екатерина. Честит имен ден, миличка. Татко доста те обича ", сподели водещият и посочи: "Татко е глупак ".

Неотдавна известната майка на водещия шашна почитателите си в обществената мрежа със сърцераздирателна изповед. Актрисата показа фотография на сина си Сашо и внучката си Кати, а под фрагмента написа: "Бях на възрастта на Кати, когато се разделих с татко си и в никакъв случай не го видях повече... Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и татковци ". Някои допуснаха, че тя загатва за раздялата сред Сашо Кадиев и Таня, а други мислят, че просто си излива личната си болежка в обществената мрежа.

Припомняме, че нещата в персоналния живот на артиста никак не са розови. Според клюките има забъркана друга жена, а Сашо даже не живее с майката на детето му - хубавата Таня.

Източник: Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР