Сашо Кадиев най-накрая проговори за новата жена до него -

...
Сашо Кадиев най-накрая проговори за новата жена до него -
Коментари Харесай

Сашо Кадиев призна за новото гадже, разкри дали се разбира с майка му

Сашо Кадиев най-сетне проговори за новата жена до него - моделката Ивелина Чоева. Актьорът снима клип с обичаната си и в петък го показа в „ Преди обед “.

В него той извършва две функции - на водещия, който познаваме от ефира на малкия екран и неговия брат близнак и точно като брата Желязко Кадиев приказва за манекенката. Първо я похвали, че е с изключение на красива е и обществено ангажирана със лично приложение срещу насилието над дамите, а също така била и бизнес бизнесмен. “Вирусът любов” е първата ария на триото Братя Аргирови и Александър Кадиев. Цялото изявление с триото може да гледате ТУК.



Особено горделив е, че Чоева има корица за стилната библия “Вог “. „ Семейството я утвърждава, става за снаха “, сподели още Кадиев, очевидно в опит да спре спекулациите, че майка му Катерина Евро към момента живее със снаха си Таня в къщата в Кокаляне и избира нея, тъй като е майка на единственото ѝ внуче, написа " Хотнюз ".

„ Сашо и Ивелина имат доста общо “, загатна още артистът и помоли водещата Деси да предложения самият Сашо, с цел да опише всичко за връзките сред Кадиев и Ивелина. В същото време някогашната му Таня се появи в обществените мрежи като младоженка. Тя и синът на Катето Евро по този начин и не стигнаха до женитба.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР