Сашо Диков си тръгва от телевизия BiT. Вчера той е

...
Сашо Диков си тръгва от телевизия BiT. Вчера той е
Коментари Харесай

Сашо Диков напуска BiT, която беше превърнал в трибунка на банкера-беглец Цветан Василев и реди мрачни прокоби за бъдещето ѝ

Сашо Диков си потегля от телевизия BiT. Вчера той е имал диалог с новите притежатели, на която - по думите му - не му било препоръчано нищо съответно.

Затова решил, че вместо да стои там без да прави предаване, е по-добре да си тръгне. „ Те още не са подготвени с новата стратегия. За мен е неразбираемо за какво започнаха този гибелен ход, да спрат всички излъчвания преди да са подготвени с новите “, разяснява Диков пред OFFNews.

Припомняме ви, че малкия екран бе продадена при започване на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата администрация, всички излъчвания без новините бяха спрени.

Дългогодишният публицист Сашо Диков напускa BiT с огромна горчилка по изгубената хранилка. По време на неговото престояване в малкия екран той стана с прочут с това, че единствен даваше ефир на банкера-беглец Цветан Василев, който се крие като мишка в Белград. С целенасочените си изявленията и офанзиви против враговете на банкрутиралия КТБ предприемач Диков и колежката му Люба Кулезич си завоюваха прозвището " храненици на Цветан Василев ".

Наскоро евродепутатът Николай Бареков направи скандални разкрития за BiT и доста от публицистите, които работят в нея.

Очаква се в този момент Диков да търси заслон в друга телевизия, където още веднъж да образува харем на Цветан Василев, с цел да бранят самоуверено скандалния банкер, който съгласно прокуратурата е направил рекордните 146 закононарушения, нанесли вреди за 2.75 милиарда лв..

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР