Сашо Диков си тръгва от телевизия BiT, съобщи той пред

...
Сашо Диков си тръгва от телевизия BiT, съобщи той пред
Коментари Харесай

Сашо Диков си тръгва от BiT

Сашо Диков си потегля от телевизия BiT, заяви той пред OFFNews.

Вчера журналистът е имал диалог с новите притежатели, на която - по думите му - не му било препоръчано нищо съответно. Затова решил, че вместо да стои там без да прави предаване, е по-добре да си тръгне.

Те още не са подготвени с новата стратегия. За мен е неразбираемо за какво започнаха този гибелен ход, да спрат всички излъчвания преди да са подготвени с новите, разяснява Диков.

Телевизията бе продадена при започване на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата администрация, всички излъчвания без новините бяха спрени.

Очаква се новата програмна скица на BiT да тръгне към средата или края на март. Засега проектите са в нея да има огромен дневен блок, от 9 до 17 ч. В него може да влязат и детайли от някои от досегашните публицистични излъчвания - " еМисия България " и " Код 11-13 ".

Според към този момент оповестените планове на новия притежател Миро Янев, BiT ще се развива като интерактивна телевизия, ориентирана към по-младата публика.

Към момента не е ясна ориста на тв студиото в Съединени американски щати, където специфичен сътрудник е дългогодишното лице на Си Ен Ен Ралица Василева. Самото студио също е продадено като част от договорката.

Имам диалози за нови планове, само че още е рано да кажа с какво ще се занимавам отсега нататък, споделя журналистът. Плановете му са свързани още веднъж с малкия екран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР