Сашо Диков е друг човек след тежката 5-часова операция на

...
Сашо Диков е друг човек след тежката 5-часова операция на
Коментари Харесай

Сашо Диков нов човек след тежката операция, която преживя

Сашо Диков е различен човек след тежката 5-часова интервенция на сърцето за слагане на байпас, която му направиха неотдавна. Журналистът ще се възвръща занапред от комплицираната намеса, само че към този момент е наясно с най-важните равносметки в живота.

Наскоро щерка му Петя Дикова разгласява обща фотография във фейсбук профила си, която за минути предизвика мненията. Кадърът демонстрира Сашо Диков в една друга светлина, за мнозина даже е изцяло неразпознаваем, само че пък във все по този начин познатата добра спортна форма. Видно е, че е прогресирало и другото му заболяване - витилиго – болест на кожата, при която се появяват бели петна върху нея вследствие на неактивност на клетките, които създават меланин.



През юли тази година журналистът, който е някогашен първенец по ски, спортува постоянно, не пуши и съвсем не използва алкохол, отпразнува своя 70-годишен празник. Наясно е, че ще му бъдат нужни месеци, с цел да се почувства в познатата физическа форма и сила.

Проблемите му със сърцето не го изненадали, защото то почнало да го предава още на млади години - Диков имал фамилна обремененост – висок холестерол, който докарва съдбовен инфаркт на татко му, когато е едвам на 54 години.

В момента грижите за Сашо са поверени на щерка му Петя и актуалната му половинка, за която Диков не желае да приказва обществено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР