Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше

...
Сашо беше активен като за мъж, прехвърлил 60-те, но имаше
Коментари Харесай

Изкара Им Го През Носа! Елен Колева Разкри Какви Свинщини Са Вършили В Леглото С Нея Сашо Майонезата И Калин Терзийски! Спалнята Е Прокапала С

„ Сашо беше деен като за мъж, трансферирал 60-те, само че имаше някакви странни полови мечти. Постоянно ме караше да се обличам в униформа на стюардеса или сервитьорка. Най-неприятното беше, че постоянно ме принуждаваше да вършим тройки с други дами.

Освен това девойките, които се включваха в с*ксуалната ни игра, бяха платени компаньонки. Треперех от боязън да не лепна някоя болест, само че бях млада и глупава и се съгласявах с всички хрумвания на Сашо “, разкрива пред близки Елен Колева, написа „ Таблоид “.

Тя обаче не оставя нищо прикрито и за другия си ухажор Калин Терзийски. Въпреки че живя с него едвам една седмица, актрисата още си спомня пиянските му изцепки.

Лягахме си като братче и сестриче, той единствено сумтеше и се давеше в личните си лиги. Прекарвала съм десетократно повече време да го вардя да не се задави с повръщане в съня си, в сравнение с да вършим с*кс “, потриса се Елен Колева от спомените за писателя.

И даже декларирала, че на няколко пъти Кайо се изпускал и подмокрял чаршафите след следващия разгулен запой.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР