Сашка Васева ще остане за лечение в Германия. Легендарната певица

...
Сашка Васева ще остане за лечение в Германия. Легендарната певица
Коментари Харесай

Сашка Васева остава в Германия

Сашка Васева ще остане за лекуване в Германия. Легендарната певица бележи усъвършенстване в цялостното си положение, само че брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев е взел решение двамата да не бързат да се прибират в България, а да продължат възобновяване на живота и зрението на изпълнителката отвън граница, колкото и скъпо да коства това.

Припомняме ви, че предходната година бе открит израстък в главата на Сашка, което е довело и до загуба на зрението ѝ. Преди Коледа на изпълнителката ѝ бяха направени две комплицирани животоспасяващи интервенции, които по думите на хирурзите са минали като по учебник, само че към момента не могат да дадат гаранция, че тя ще успее още веднъж да прогледне.

Сашка се усеща надалеч по-добре, в сравнение с преди интервенциите, когато в действителност имаше сериозна заплаха за живота ѝ, а положението ѝ бе сериозно. С поддръжката на брачна половинка си и фамилията, Васева съумя да премине през интервенциите, и да се избави, написа " Телеграф ".

В началото на април пък стана ясно, че звездата се е заразила и с COVID-19, защото цялото поделение в болничното заведение, в която е настанена, са боледували. Въпреки разтърсеното си здравословно положение, певицата съумя да пребори подлия вирус и към този момент е добре.

Съпругът ѝ показа, че е върнала и апетита си. Стана ясно, че тя е под наблюдаване и от хърватски психолог, с цел да премине по-лесно през здравословните премеждия, пред които я изправи животът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР