Сашка Васева се възстановява след тежка операция в мозъка, която

...
Сашка Васева се възстановява след тежка операция в мозъка, която
Коментари Харесай

Сашка Васева се възстановява до 1 година и се връща на сцената

Сашка Васева се възвръща след тежка интервенция в мозъка, която е осъществена на 29 ноември в немска клиника. Това заяви брачният партньор й Христо Бакърджиев пред кореспондент на „ Уикенд ”. Хирургическата интервенция е  обмисляне повече от месец от немски експерти, които желали Васева да усъвършенства малко положението си, с цел да отстранят подлия израстък. Операцията траяла повече от 12 часа.

Сашка се възстановявала под надзора на лекарите, които я определяли като пациент-чешит, тъй като отказвала да й бъдат правени избрани проучвания и съвещания. Изпълнителката на „ Левовете в марки ” била безапелационна, че животът й е в ръцете на Бог и той ще дефинира каква да бъде ориста й. Плътно до нея в болничната стая е брачният партньор й Христо Бакърджиев, който общувал с докторите на немски. Повечето време звездата на фолка от средата на 90-те години на предишния век прекарвала в сън. Разговорите бързо я изтощават и тя избира да почива.

Христо Бакърджиев е добре осведомен за всички вести, които се тиражират по адрес на известната му брачна половинка. Той бил много заинтригуван, когато схванал, че Васева има доведен наследник. Под доведен наследник се разбирало момче, което другия сватбен сътрудник води от предходен брак, само че Христо не бил подписвал в гражданското с никой с изключение на със Сашка. Въпреки това, момчето бе стартирано в малкия екран на Слави Трифонов. В обстойно изявление Станислав Александров – Стас обвинил брачна половинка на певицата, че е отворил дарителска сметка, в която приканва феновете й да подаряват, до момента в който се набере сума за интервенция от 90 000 евро.

На 26 и 27 ноември трябвало има два фолк концерта, където сътрудниците й да пеят благотворително. Събитията били анулирани поради „ шокиращи детайлности към болестта на певицата ”. Организаторите поискали експертиза от здравното заведение на Васева, само че такава не била получена. От там се породили подозрения и клюки, които въпросният „ доведен наследник ” хвърли пред водещия на предаването Крум Савов. „ Понеже не обичам лицемерието, ще споделя нещо, което си мисля. Сашка по цели нощи е плакала поради вулгарните скечове на Слави. Толкова доста рев, че ми е разваляла и настроението, и нощта. Беше решила да го съди, само че аз бях този, който я разубеди. От такива неща идват заболяванията. Най-циничното е, че Слави се прави на покровител, на другар на Сашка, само че евентуално е не запомнил къде какво е приказвал. Предполагам, че може да се е опитвал да ми скрои номер с Крум Савов. Те са го изнамерили, може би, това момче. Това е съмнение, несъмнено. Не мога да понасям някой единствено да играе показно, на думи благотворител и да не се обади най-малко да пита по какъв начин е Сашка. Но аз кой съм, че да се осмеля да кажа истината. Много хора не я обичат. Да са живи и здрави! Крум сякаш ми беше „ другар ”. Не му прави чест това, което направи!

Мислил съм обаче по този въпрос 5 минути. В момента Сашка е доста по-важна. Преживяли сме какви ли не компликации. Понякога съм се питал за какво се получава по този начин. През 2003 година ми сложиха страховита диагноза. Даваха ми 3-4 месеца живот, само че всичко мина. Има хора, които умират от елементарен грип и такива, които живеят години с тежки диагнози. Божа работа! Сашка с Божията помощ ще се възвърне до 1 година, както споделя един от светилата на Германия в региона на неврохирургията и управляващ интервенцията проф. Йорг Кристиян Тон. Тя е войник и със забележителен дух и имам вяра, че ще победи и ще прескочи това затруднение ”, изяснява обстановката предприемачът, които са надява фамилията му да се събере вкъщи по време на коледните празници.

Приятелки на известната изпълнителка също са безапелационни, че „ доведеният наследник ” наследник е шарлатанин. Те се чудели кой, по кое време и от къде го е довел в дома на Христо Бакърджиев. Васева познавала момчето от дълго време, той бил просто част от феновете. Сашка от време на време го вземала на свои участия, срещнала го със свои сътрудници и близки, даже със брачна половинка си. Присъствието му не правело усещане, тъй като дупнишката Мадона обичала да прави купони и да се обкръжава като всяка звезда – от време на време с „ подправени герои ”. Освен Стас имало и други почитатели, които можели да се похвалят, че са били на трапезата на фолк дивата.

Певицата посрещна 55-ия си рожден ден през октомври в болница в Мюнхен, където бе призната по гледище на брачна половинка си. Дълго време тя е била подготвяна за хирургическите интервенции, които даже немските лекари определяли като сложни и не давали гаранция, че всичко ще мине като по учебник. Едва в Германия излиза наяве, че причина за слепотата й е не недоразвитост на очния нерв, а израстък в мозъка. Той е довел до слепотата ѝ, тъй като се намира покрай очите и притиска зрителните нерви. Почти 10 години Сашка е била лекувана погрешно, което е довело до огромни затруднения.
„ Заради кръвоизлив в окото стана всичко. Ослепявах постепенно, без да си давам сметка какво се случва и вярвайки, че в страната ни има извори с вода, която цери заболели очи. Обиколила съм много такива, само че нищо не се получи. Кръвоизливът получих в резултат на моята уплаха от затворени пространство. Попаднах в едно студио в „ Люлин “, което беше в мазе. Вратата се затвори и аз половин час не можех да изляза. Виках за помощ, само че никой не ме чуваше. Може да не е имало хора на към. За половин час неприятното се случи. Получих кръвоизлив в окото, а към този момент съм със 100% слепота. Така започнаха всичките ми проблеми. В момента вървя единствено с компаньон ”, описа в изявление пред „ Уикенд ” Сашка Васева тази пролет, без даже да подозира, че повода е израстък.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР