Сашка Васева се готви за сватба в близко бъдеще, дочу

...
Сашка Васева се готви за сватба в близко бъдеще, дочу
Коментари Харесай

Сашка Васева стяга сватба, певицата сияе от щастие

Сашка Васева се готви за женитба в близко бъдеще, дочу HotArena.

Синът й – Христо-Никола, повече от година е влюбен в негова някогашна съученичка. Красавицата Йоанна и звездният правоприемник показват съществени връзки и даже към този момент живеят под един покрив. Сашка безусловно поддържа избора на сина си е удовлетворена от красивата Йоанна.

Христо-Никола е по-голямото дете на 53-годишната фолк легенд а. През 2019 година Сашка Васева изпрати с обилен абитуриентски бал наследника си, който приключи с отличие столично учебно заведение. Зеленоокият юноша се изявява от няколко години като модел. Близките му го разказват като свенлив, само че той пък няма желание да се развива в шоубизнеса. Сашка Васева има и щерка Христина-Елена, която също като брат си се занимава с мода, само че още е дребна за сериозна кариера.

Децата на Сашка са от предприемача Христо Бакърджиев, с който Дупнишката Мадона живее към този момент повече от 20 години. Бракът им сходно на доста други връзки претърпява земетресения през годините. През миналото лято се носеха упорити клюки за бракоразвод сред тях, които  ядосаха Сашка.

Въпреки приятните страсти към щастието на сина си, преди да мисли за сериозна подготовка за сватбата, Сашка  трябва да успее да излекува очите си. Певицата страда от недоразвитост на очния нерв и е изгубила съвсем изцяло способността да вижда. Тя има участия, на които  пее през по-голямата част от времето седнала, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР