Сашка Васева продължава да се влошава, но въпреки това не

...
Сашка Васева продължава да се влошава, но въпреки това не
Коментари Харесай

Асистент води Сашка Васева по участия

Сашка Васева продължава да се утежнява, само че все пак не се предава . Дупнишката изпълнителка върви по участия, съпроводена от помощник, научи HotArena .

Младежът е компактно до любимката на народа, съпровожда я през рисковите улици и даже й оказва помощ да се качи на сцената. След като й подаде микрофона певицата извършва обичаните си шлагери, само че се старае да не мърда много-много, написа „ България през днешния ден ”.

„ Зрението ми се утежнява, атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване. Но не преставам да се държа поради децата ми и мъжът ми. Не мога да легна и да се предам, би трябвало да съм мощна поради тях ”, разяснява изпълнителката.

Сашка освен, че не е спряла с участията, само че и прави всичко, с цел да се оправи с новата обстановка в живота си. Благодарение на младежа тя се придвижва много по-лесно и огромна част от усложненията й са отпаднали.

Фолк певицата не се тормози, че би трябвало да се демонстрира с компаньон. „ За нея това не е срамно. Предпочита да е с помощник, в сравнение с да си седи сама вкъщи и да не прави нищо ”, разкриват нейни близки другари.

Сашка не е изгубила и хубавата си усмивка, която преди време приключи с равни бели зъби. И вместо да изпада в меланхолия поради положението си, продължава да се държи.
Васева не губи вяра, че може да се излекува, като даже търси избавление в различната медицина.

Наскоро призна, че има един финален късмет в лицето на доста добър доктор и се надява той да й възвърне зрението.  И в случай че той успее, ще му каже името на всички. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР