Сашка Васева преживя най-трудния период в живота си поради животоспасяващата

...
Сашка Васева преживя най-трудния период в живота си поради животоспасяващата
Коментари Харесай

Сашка Васева и съпругът й обявиха голяма новина, вече заедно са...

Сашка Васева претърпя най-трудния интервал в живота си заради животоспасяващата интервенция, през която мина. Неотдавна легендата на родния попфолк отпразнува своята сатенена женитба с Христо Бакърджиев.

Бизнесменът беше неотлъчно до брачната половинка си, изключително през последните месеци, когато тя трябваше интензивно да се възвръща от всичко, което претърпя в болничното заведение - както физически, по този начин и прочувствено. На 4-ти юли двамата означиха и 24-годишнината от сватбата си, като съгласно поверията сатенената женитба символизира хубавичко връзка сред съпрузите.

Семейството не провежда огромно празненство по този мотив, защото Сашка към момента се усеща слаба и има потребност от отмора. Вместо това, те се почерпиха в ресторант до Мюнхен, където певицата се наслаждения на своите обичани ребра на скара. Тя показа, че немската кухня е извънредно вкусна. Въпреки интервенциите, Сашка няма проблеми с килограмите си и може да наслаждения храната без да се тревожи за своята талия.

Въпреки че Сашка не получила подарък за сватбата си, тя е задоволително щастлива от обстоятелството, че Христо е посветил живота си на нея. Когато сключвали брака си, тя е нямала и визия, че ще преживеят толкоз доста провокации и компликации дружно.

Припомняме, че кумове на сватбата на Сашка и Христо Бакърджиев бяха Наско Сираков и Илиана Раева, само че с времето взаимоотношенията сред двете фамилии се утежняват и приключват взаимоотношенията посред им.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР