Сашка Васева потъна в тъга, че вече не може да

...
Сашка Васева потъна в тъга, че вече не може да
Коментари Харесай

Прочута дама се обясни в любов на Слави Трифонов

Сашка Васева потъна в горест, че към този момент не може да гледа всяка вечер " Шоуто на Слави ". И направи прочувствено самопризнание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародираните герои в предаването на Дългия, а за малко и част от екипа на шоуто, призна, че страда по водещия.

„ Слави постоянно ми е бил на сърце, обичам го! Той ми оказа помощ в доста сложен миг за мен. Аз съм признателен човек. И помня добрините, които хората ми вършат ”, споделя в откровена изповед певицата.

Изпълнителката не икономисва нито положителното, нито неприятното, когато става въпрос за хората към нея. А тези дни Дупнишката Мадона е тъжна, тъй като емблематичното шоу на Слави Трифонов към този момент няма да се излъчва.

Както е известно, Дългия реши, че няма да прави нов сезон на предаването си. А ще смени малкия екран и скапе контракта с Би Ти Ви.

„ Слави ще ми липсва. Всички знаем какво наличие имаше той на дребния екран. Хората си го харесваха, само че той си взема решение по какъв начин да продължи ”, споделя пред близки другари Васева.
Фолк певицата не е не запомнила, че Трифонов я избавя в доста сложен за нея миг. Това се случва, когато Васева няма доста участия и има потребност от изява пред аудитория.

Дългия кани Сашка в шоуто и внезапно животът й се прекатурва в позитивна тенденция. Певицата беше част от развлекателното вечерно предаване. И даже си имаше своя графа — „ Часът на бясната ”.

„ При Слави ми беше като сбъдната фантазия и колкото малко да беше, му благодаря. Той сподели на хората неподозирана и от мен страна на характера ми. Да бъда актриса и да развличам другите с думи, а освен с песни ”, споделя Васева, представена от вестник „ България през днешния ден ”.

Певицата споделя още, че точно Слави Трифонов й е подал ръка, с цел да продължи напред.

„ Благодарение на Слави имах доста участия ”, споделя още тя. И макар че рубриката й не остана дълго в ефир, помощта на Дългия се оказала извънредно скъпа за певицата.

Сашка демонстрира уважението си към Слави и в обществените мрежи, където написа, че малкия екран ще опустее без него. И макар че мнозина я опровергаха, тя не крие благосклонностите си към гологлавия тв водещ.

Иначе двамата в действителност имат любопитна история. Познават се повече от 20 години, като в предишното „ Ку-ку бенд ” даже създали ария, композирана от Сашка Васева.
Но Слави я взел за себе си. Самият той признава, че хитовото му парче „ Ад и Рай ” е „ заето ” от певицата. И когато чул песента решил, че няма да я даде на изпълнителката, а ще я направи за себе си.

„ Годжи ми носи мелодията. И аз крещя: „ Тази ария е за Сашка Васева, но някой различен път ”. И направих цап-царап. Откраднах си я! После с „ Ку-ку бенд ” направихме аранжимент и беше подготвена ”, споделя Дългия.

Той се майтапи и с Годжи, че е трябвало да й откраднат и „ Може ли да се не помни Георги ”.

„ Честно казано, не знаех, че по този начин се случили нещата — разбрах от шоуто. По това време — преди 20 години, работех към музикалната компания на Слави — БМК и той ме продуцираше.

Реално е можел да прави каквото си изиска. Той е цар — щом взема решение, взема. Има властта да взема такива решения ”, разяснява случката Сашка Васева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР