Сашка Васева откровено си призна, че предишната слава й липсва,

...
Сашка Васева откровено си призна, че предишната слава й липсва,
Коментари Харесай

Да я ожали човек! Сашка Васева разплака България: Аз съм един тъжен човек с фатален имидж

Сашка Васева искрено си призна, че предходната популярност й липсва, разбра HotArena.

Въпреки че сама взе решението да слезе от огромната сцена, Сашка Васева към момента гледа с носталгия обратно към годините, когато всички я познаваха и обичаха. Славата й се дължеше най-вече на провокативния имидж, само че не може да се отхвърли че бе една от най-ярките персони в родните музикални среди през 90-те години.

Отсъствала дълги години от огромната сцена, Дупнишката Мадона взе присъединяване в галавечерта на юбилейния фестивал " Пирин фолк ". Именно там изгря и нейната звезда преди повече от две десетилетия. Всички в национални носии, а тя - в къса алена рокля с надълбоко деколте. И до през днешния ден си спомня, че песента й " Георги " не е била оцецена уместно. И като че ли от самото начало се е чувствала недооценена.

А през днешния ден тъгува, тъй като хората са не запомнили, че преди са я обичали толкоз доста. Сашка Васева се кротна и загърби кариерата си в името на двете си деца. Сега се дефинира като " един печален човек, изгубил майка си и брат си ". Няма и спомен от скандалната Дупнишка Мадона, чийто облик бе и много изопачен и омаскарен, написа " България през днешния ден ".

Певицата не крие, че доста желае още веднъж да се занимава с музика. Но единствено при едно изискване - в случай че се изтрие всичко, написано по неин адрес, и останат единствено песните й. Тя счита, че съдбовният й имидж, които е построен от другите, по никакъв начин не й приляга. Все отново, Сашка Васева е подготвена да се пребори още веднъж за любовта на хората и наесен влиза още веднъж в студиото. Така че, най-интересното занапред следва!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР