Сашка Васева е неузнаваема! Някогашната фолк примадона, която радваше народа

...
Сашка Васева е неузнаваема! Някогашната фолк примадона, която радваше народа
Коментари Харесай

Сашка Васева побесня и яхна метлата след "Черешката на тортата"

Сашка Васева е неузнаваема! Някогашната фолк примадона, която радваше народа с просторечието си, през днешния ден излъчва горест и покорност. Това видяха феновете на предаването „ Черешката на тортата ”, където славната певица от средата на 90-те участваше наскоро, написа " Уикенд ". „ Вече не съм тази Сашка, която хората познават. Животът много ме поучука. Първо умря брат ми, след това майка ми – това не е малко, мъчно се претърпява. Страданието кара хората да се трансформират. За себе разбрах, че не трябва да давам самун на егото си, че не трябва да влизам в разногласия и да потвърждавам някому, че съм права. Нека приказват по мой адрес каквото си искат… Вдигнала съм ръце. Ще мълча, ще им виждам сеира, с цел да видя до къде ще стигнат”, разкрива Сашка Васева.

Звездата е безапелационна, че няма да влиза наесен в реалити предаването „ ВИП брадър”, тъй като не усеща нужда да разголва душата си пред милионна публика. Парите също не я изкушавали, тъй като брачният партньор й Христо Бакърджиев имал печеливш бизнес в Германия.

Тя признава, че отхвърля множеството медийни изяви. От куп излъчвания я търсят, тъй като редакторите признават – появи ли се тя, рейтинга се подвига. Бившата фолк певица обаче е разочарована от отношението към нея.

„ Все се заричам, че повече панаири, самун и зрелища на малките екрани няма да върша. За следващ път се убедих, че колкото пъти се подлъжа да вземам участие в някое предаване, съм изиграна. Достатъчно ми беше присъединяване в „ Черешката на тортата”, където не стига, че бях най-известната и изнесох на гърба си предаването, само че трябваше и да понасям насмешки и грозни думи за хавлиената завивка на масата. Да си гледат работата, виждали са те хавлиена забрадка, че да ми се подиграват. Не се срамя от себе си, аз съм човек от народа”, разяснява огорчението си изпълнителката на „ Не мога да те не помни, Георги”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР