Сашка М., на 48 г., от романското село Камено поле

...
Сашка М., на 48 г., от романското село Камено поле
Коментари Харесай

Сашка изказа най-гнусната лъжа, че е изнасилена и ето какво й се случи!

Сашка М., на 48 година, от романското село Камено поле ще лежи 12 месеца в пандиза поради набеждаването на свои съселяни, в това число и служител на реда, в изнасилвания. Тя е сключила съглашение с районната прокуратура в Мездра и се е признала за отговорна. Жената заявила, че сред 6 и 7 февруари м.г. е набедила пред орган на властта собствен съселянин в обезчестяване, макар че е знаела, че той е почтен. Сашка се е съгласила да й бъде наложено наказване от една година „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване и на „ публично неодобрение “. Отделно от това ще бъде порицана обществено от табло в кметството на Камено поле. Жената ще поеме и разноските по делото, които са в размер на 420 лв., написа още в съглашението, написа " Конкурент ".

През годините Сашка М. неведнъж е сезирала разнообразни държавни институции за осъществявани с нея блудствени дейности и съвкупления срещу волята й. Жената заявявала, че е потърпевша от сходни дейности на разнообразни лица, включително от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Проверките, разпореждани по всички нейни сигнали, завършвали с констатации, непотвърждаващи изнесените от нея обстоятелства.

През 2015 година Сашка М. е била наказана от Врачанския областен съд за набеждаване на Б.М. Наложено й е било наказване от една година „ отнемане от независимост “ с изпитателен тригодишен период и публично неодобрение посредством локалния щемпел.

Две години по-късно – през 2017 година, на подсъдимата е било наложено дейно наказване от четири години при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване за осъществено от нея същото закононарушение, като е било приведено в осъществяване и предходното условно наказване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР