Сашка дори отказа да участва в няколко мисии с оправданието,

...
Сашка дори отказа да участва в няколко мисии с оправданието,
Коментари Харесай

Тийнейджър ли? Вижте какъв мъж е синът на Сашка Васева


Сашка даже отхвърли да взе участие в няколко задачи с оправданието, че ще засрами наследниците си, и най-много – сина си Христо-Никола. „ Разберете, момчето ми е в доста деликатна възраст, в този момент е в пубертета, съучениците ще му се подиграват, той е доста свенлив “, вайкаше се Васева.

Оказва се обаче, че „ момченцето “ й не е никакъв „ младеж в сложна възраст “, както Сашка го разказва, а възмъжал симпатяга с мераци в шоубизнеса.

18-годишният Христо-Никола работи като модел в известна фешън организация и надалеч няма лабилна и нежна душeвност, както твърди майка му. Напротив – подготвен е да я пази със зъби и нокти, както го е правил нееднократно.

Така да вземем за пример, след едно нейно посещение в „ Шоуто на Слави “, синът й изригна против шоумена. „ На всички си пристигнал до гуша и си им писнал, бе, Славчо. В средите, в които се движи майка ми, си прочут като индивида с най-малката п*шка.

Правиш пиар на гърба й, с цел да имаш какво да излъчваш в тъпото си предаване! Не си избивай комплексите върху нея, тъй като ще се откри някой, който да развее пред целия свят твоите. Не си изкарвай злобата върху мама, подкупен гъз “, гласи единствено част от тирадата на Христо-Никола в отбрана на майка му. Ще спестим целия откъс поради нецензурните думи, които „ дребният свенлив младеж “ е употребявал.

Излиза, че наследникът на Сашка надалеч не е с толкоз нежна душeвност, както го разказва Васева. Певицата очевидно употребява сина си като опрощение, когато не желае да извърши някоя от задачите.

Дъщеря й Христина-Елена, която е едвам на 10 годинки, пък въобще не гледала телевизия.

„ Не децата й са тези, които се срамят от Сашка. Тя сама има комплекси и изпитва стеснение от себе си и предишното си “, заключват осведомени.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР