Саша-Сандра, както е артистичният й псевдоним, е на 36 г.

...
Саша-Сандра, както е артистичният й псевдоним, е на 36 г.
Коментари Харесай

Саша-Сандра пред GlasNews: Пазете любовта, за да е трайна и вечна!

Саша-Сандра, както е артистичният й псевдоним, е на 36 година и е родена в гр. Ракитово. Тя се занимава с пеене от 13-годишна. През 2012 година с някогашната си обич Веско основават " Рико Бенд ". Групата натрупва голяма известност сред поп фолк феновете. Те записват части с едни от най-големите имена в музикалния отрасъл. Саша и Веско поставят завършек на връзката си в края на предходната година. Тогава тя се отдели и от оркестъра и започва независима музикална кариера. Това предизвика доста въпроси, част от тях повдигаме и в днешното изявление с певицата. А единствено преди дни Саша показа и нова ария, за която даде повече детайлности първо пред екипа ни.

Междувременно изпълнителката дава първото си изявление, откакто отвори нова страница в живота си и стъпи на музикалната сцена с нов артистичен псевдоним - Саша-Сандра. " Вярвам, че оттук насетне единствено хубави неща ми предстоят. ", сподели Саша пред GlasNews.bg, какво още показа - продължете да четете. 

- Здравей, Саша... или Сандра? Как следва да се обръщаме към теб, защото последният ти сингъл, промотиран преди броени дни, е показан с нов креативен псевдоним?

- Здравейте! Точно по този начин, както ви го показах преди няколко с новото ми парче - САША-САНДРА.

- Кое наложи промяната на името? Може би раздялата ти с " Рико Бенд "? И в действителност за какво реши тази смяна в креативния псевдоним да се случи тъкмо в този момент? Да отбележим за хората, които не са осведомени, че ти не си част от " Рико Бенд " от края на предходната година. Не беше ли по-удачно още тогава да смениш псевдонима?

- По-скоро раздялата ми с някогашния ми брачен партньор. Вече публично сме разведени... И считам, че " Саша-Сандра " в този случай е много по-подобаващо от  " Саша-Рико ". А и Сандра идва от Александра, Сашка и така нататък Аз съм актьор човек и някак си двойно име ме кефи повече. Като споделям двойно, нямам поради да се включи и семейството. Затова се стопирах на съкратения вариант  " Сандра ". Честно казано - от много години одобрявам това име, може би от 2010 някъде.

- Да разбираме ли, че отваряш нова страница в музикалното си творчество?

- Разбира се! Нова страница, ново начало за мен, нов живот, нови другари... Вярвам, а и към този момент го чувствам на гърба си, че оттук насетне единствено хубаво ми следва. С Божията воля, несъмнено.



- Ти беше емблема в известния бенд. И с цел да сложим точка на спекулациите - Каква беше повода да сложиш завършек на креативния си път с оркестъра?

- Да, " Рико Бенд " го създадохме аз и някогашният ми брачен партньор. Може би за това почитателите на бандата ме назовават " емблема ", само че в този момент пристигна време да ходя по свой личен път и да развия своя солова кариера.

- Каква е Саша след раздялата си с " Рико Бенд ", а и след раздялата с Веско Риков, който беше твой сателит в живота?

- Доста от почитателите знаят, само че въпреки всичко да го кажа още веднъж. Това в действителност е повода да дам начало на соловата си кариера. Като при множеството двойки през днешния ден - и ние се разделихме с Веско Риков и след раздялата ми с него в персонален проект, считам, че не би следвало да продължа да бъда и част от групата. Или най-малко един естествен човек мисли по този начин съгласно мен. А тези, които ме познават, знаят каква е Саша - тя е работохолик и супер виновна към това, което прави! Да не звучи самохвално единствено.

- Знаеш, че почитателите се вълнуват от персоналния живот на звездите, по тази причина и задава въпроса - има ли нова обич в живота на Саша?

- Аз бях цели 19 години обвързана. Сега считам, че е време малко да си събера мислите, да работя още по-здраво, да мисля повече за една безконечна обич - МУЗИКАТА! Ако има нова обич в живота ми, считам да си остане за мен... Знам, че е любопитна и пикантна тази тема за почитателите, само че... Питайте теглило, а не старило - ЩАСТИЕТО ОБИЧА ТИШИНА! Бих споделила още: Пазете любовта, с цел да е трайна и безконечна!

- Както съобщихме и при започване на диалога ни, преди броени дни ти показа нов сингъл - друг и провокативен, тъкмо в характерен за теб жанр. Би ли ни споделила по какъв начин пристигна концепцията за тази ария, озаглавена " Мръсница "?

- Песента е по музика на Румен Борилов, който първоначално беше написал и текста към парчето. И текстът беше радикално друг от това, което се пее сега. Пусках парчето на близки другари, утвърдиха го... Но ето, че и ти самичък дефинира, че стилът ми е провокативен. Чудихме се дали да не го редактираме малко. А в това време аз съм човек на двете крайности. В последна сметка взех решение, че текстът би трябвало да е различен. В главата ми беше, че текстописката Петя Радева би трябвало да ми го направи, а не бях работила с нея досега. Намерихме се. И за към два дни го направихме.

- Какво обръщение би желала да предадеш с това темпераментно парче?

- Добрите девойки да не бъдат " Мръсници " в живота! Истинските мъже харесват разнообразни дами - в днешно време има задоволително " Мръсници ".



- Меломаните са безапелационни, че сингълът ще се трансформира в един от фолк шлагерите на лято 2022, а какво е твоето чувство?

- Гледам, че в Тик-Ток вече е измежду най-популярните. Естествено, че ще се веселя, в случай че се трансформира в шлагер. Аз влагам доста страст, труд и всичко, каквото е належащо за едно парче. И в случай че нещо не е ок, не пущам песента на бял свят, до момента в който не усетя, че е по този начин както трябва  " Мръсница ", да вземем за пример, е ария от една година. Сега й е пристигнало времето - в този момент съм я пуснала.

- " Мръсница " по персонална история ли е и сингълът ориентиран ли е съответно към някого?

- Жалко, в случай че някой се откри в това парче... или някой различен усети, че е за някого. Вече споделих, че същинските мъже харесват разнообразни девойки. А да си мръсница в душицата... Хмм, не е окей.

- Във видеоклипа към песента взе участие атрактивна изпълнителка от каталога на " Пайнер ", а точно Биляниш. Защо реши тъкмо тя да бъде част от клипа и какви са усещанията ти от нея?

- Търсихме момиче, което да заснемем във видеоклипа. И не успяхме да намерим... Все отново снимах видеото в разгара на лятото - всичко живо е по морето. Биляниш видя на къде вървят нещата и без да му мисли сподели: " Аз ще се фотографирам. Аз ще играя мръсница! ". При което аз бях и шах, и мат. После разбрах, че не се майтапи - пристигна на фотосите и половин час завърши снимането на фрагментите й към парчето. Искам особено да й благодаря. Продължавам да съм без думи за жеста, който направи. Аз не съм привикнала по този начин... Божа работа! Тя е един човек с голямо сърце!

- Сега тя се снима в твое видео, само че можем ли да чакаме и музикален дует сред вас двете?

- Хмм... Не знам дали мога и имам право да приказвам, ха-ха. Защо да не може... Удоволствие ще е за мен!

- Бих желал да отбележа, че в последно време си много продуктивна в музикалната си кариера. На какво се дължи това? Откъде събираш сили и сила?

- Истината е, че постоянно съм била такава. Разликата е, че в този момент работя и всичко върша за Саша-Сандра. А преди не бях сама и по тази причина не се забелязваше толкоз. Музиката за мен е идващото съвършенно нещо след индивида. Музиката е обич! Музиката ми дава мощ и смисъл да пребивавам! Безкрайно съм признателна на Бог, че се занимавам с това, което боготворя!



Снимки: Иван Стефанов / Фотограф

- А какво да чакаме след " Мръсница "?

- След  " Мръсница " е ред на най-любимата ми ария за тази година. Казва се " Жадна ", но повече нищо няма да издам. Само ще споделя, че нямам самообладание да излезе.

- Успя ли да си починеш това лято или се отдаде напълно на работа, а може би успяваш да съчетаваш приятното с потребното?

- За страдание съм се отдала 100%, даже 110% на работата. В началото на диалога споделих, че си падам малко работохолик. Но след летния ми маратон ще пристигна време и за отмора, несъмнено.

- Благодарим ти за това изявление! Какво е твоето благопожелание към читателите на GlasNews.bg?

- Ще им пожелая да бъдат здрави, да бъдат същински и стойностни хора в живота! И благодаря, че прочетоха това изявление!

Вижте и чуйте " Мръсница " - новото музикално предложение на Саша-Сандра:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР