Саша Грей е една от най-популярните актриси в порноиндустрията, но

...
Саша Грей е една от най-популярните актриси в порноиндустрията, но
Коментари Харесай

Порноактрисата Саша Грей показа как се прави мусака

Саша Грей е една от най-популярните актриси в порноиндустрията, само че звуците на наслаждение, които издава в последното си видео, се дължат на нещо напълно друго – вкусна мусака, която самата тя е приготвила.



„ Гръцката мусака е едно от обичаните ми храни “, написа тя. „ Прави се с патладжан, телешка кайма и обич. Последвайте образеца ми у дома и внесете от усета на Гърция в кухнята си. “

Причината Саша Грей да показва рецептата за гръцка мусака е, че е актрисата е на половина гъркиня. Тя е родена в Калифорния, само че нейният татко е гръцки бежанец.

Снимка: Getty Images

Истинското име на Саша е Марина Ан Хандзис, само че тя го трансформира, когато влиза в порнографската промишленост на 18-годишна възраст.

Макар да е най-известна с присъединяване си във филми за възрастни, кариерата на Саша Грей е доста по-богата. Тя се изявява в музиката и в киното. Участвала е в сериала „ Антураж “ (като самата себе си) и във кино лентата „ The Girlfriend Experience “ на носителя на „ Оскар “ Стивън Содърбърг.

Снимка: Getty Images

Именно работата ѝ с огромния режисьор я подтиква да се откаже от порнографията и да стартира да преследва кариера в друга област.

Тя е създател на книгата „ Обществото на Жулиет “ – язвителен сексуален разказ. Книгата излиза през 2013 година, а през 2016 година и 2018 година излизат двете продължения.

Снимка: Getty Images

Тепърва следва да забележим дали Саша Грей ще успее да стане известна и като професионален готвач. Ако харесвате тази рецепта, може да разгледате профила ѝ, където има и други предписания от интернационалната кухня.

На уеб страницата може да прочетете изявление със Саша Грей:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР