Съседска караница в градчето Манхатън бийч, южно от Лос Анджелис,

...
Съседска караница в градчето Манхатън бийч, южно от Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Скандал в Калифорния заради розова къща с емотикони

Съседска кавга в градчето Манхатън бийч, южно от Лос Анджелис, докара до поява на розова къща, украсена с великански емотикони с изкуствени мигли и затворена с цип уста, с което предизивка още по-голям скандал.

Преди няколко години управляващите в Манхатън бийч не разрешиха наемането на жилища за по-малко от 30 дни. Въпреки това Катрин Кид, която има къща на 39-та улица, покрай плажа, предложила дома си в интернет платформата за краткосрочно наемане на жилища AirBnB, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Катрин обаче била " разобличена " пред градските служби от група недоволни съседи и през месец май бе наказана да заплати 4000 $ санкция.

Няколко седмици по-късно къщата, която станала причина за разпрата, бе пребоядисана в бомбонено розов цвят, а фасадата й бе украсена с два големи жълти емотикона. Единият е с ококорени очи и изплезен език, като че ли човек е в делириум, а другият - със затворена с цип уста.

След появяването на странния нов външен тип на дома някои съседи се почувстваха наранени поради емотиконите. Сюзън Уиланд, която е в групата на недоволните съседи, разясни пред локалните медии, че носела изкуствени мигли, когато срещнала Кид. Тя пък увери, че новият тип на къщата й имал за цел да развесели квартала.

" Всички са тъжни, депресирани, загрижени за проблемите на други хора. Реших да изпратя цветно и положително обръщение на насладата ", сподели Катрин Кид.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР