Съседите на херцозите на Съсекс получиха списък със съвети, които

...
Съседите на херцозите на Съсекс получиха списък със съвети, които
Коментари Харесай

Съседите на херцозите на Съсекс получиха списък със съвети, които да следват в общуването си с тях

Съседите на херцозите на Съсекс получиха лист със препоръки, които да следват в общуването си с тях с „ оглед на положителните междусъседски връзки “, написа „ Контакт мюзик “.

34-годишният принц Хари и 37-годишната му брачна половинка Меган живеят във Фрогмор котидж покрай Уиндзор, Югоизточна Англия. Съседите на кралската двойка бяха известени за разпоредбите, които включват и възбрана да пожелаят да видят двумесечният им наследник Арчи.

Местен гражданин съобщи пред медиите: “Тази възбрана щеше да е занимателна, в случай че не беше толкоз прекомерна “. Списъкът с правила беше оповестен на среща на локалната общественост и изненада жителите на градчето. Някои от тях обявиха, че херцозите на Съсекс имат повече правила и условия от самата кралица.

Местен гражданин се оплака: “Това е удивително. Никога до в този момент не сме чували сходно нещо. Всеки, който живее в региона работи за кралското семейство и знае по какъв начин да се държи учтиво и с почитание. Не са ни казвали по какъв начин да се държим с кралицата. Тя е щастлива, когато хората я поздравяват “.

Говорител на Бъкингамския замък съобщи, че херцозите на Съсекс нямат нищо общо при съставянето на листата с разпоредбите за държание. „ Те не са осведомени със наличието на листата. Това беше брифинг на благосклонност, който да помогне на дребната локална общественост да разбере по какъв начин да посрещне по най-хубавия метод двамата новодошли и да им помогне при евентуална среща с непознати “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР