Съседи на прочутия топ готвач Гордън Рамзи го гонят от

...
Съседи на прочутия топ готвач Гордън Рамзи го гонят от
Коментари Харесай

Съседи гонят Гордън Рамзи, за да не им лепне коронавирус

Съседи на фамозния топ готвач Гордън Рамзи го гонят от боязън да не ги болести с ковид. Световноизвестният готвач се реалокира във вилата си в Корнуол със фамилията си, където са се изолирали поради пандемията от Covid-19, осведоми Daily mail.

Съседите му обаче не го желаят, тъй като се опасяват, че може да внесе в спокойния Корнуол болестта от Лондон.

Местните желаят от управляващите да затегнат контрола върху притежателите на вили, които свободно минават от едно обитаемо място в друго, с цел да наглеждат парцелите си и по този начин, съгласно тях, може да разнесат болестта.

Съседите на Рамзи в Корнуол упорстват той да се върне в Лондон със фамилията си. В противоположен случай заплашват, че ще оповестят адреса му, с цел да стане притежание на необятната общност.

Хората недоволстват, тъй като топ готвачът не се е съобразил със съвета на управляващите, хората да се изолират в главните си жилища. Все отново Рамзи има съседи, които доста му се радват и го пазят.

Семейството е във вилата си от 20 март и прецизно съблюдава всички рекомендации на здравните управляващи. Децата на готвача си играят единствено в двора.

За това време Гордън Рамзи е споделял няколко видеа с присъединяване на петте си деца, показвайки на почитателите си по какъв начин прекарват изолацията. "Щом се събудя заран, отивам до някой локален магазин да купя артикули и се понечвам с приготвянето на ястията ", споделя Рамзи.

Във видеоразказите си готвачът показва, че намира време да потича измежду природата, след което се прибира в фамилната вила и още веднъж се заема с готвенето. Именно в Корнуол фамилията означи първия рожден ден на сина им Оскар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР