Съседът, който ни притеснява, тази нощ отново буйстваше. Казва се

...
Съседът, който ни притеснява, тази нощ отново буйстваше. Казва се
Коментари Харесай

Откачил С Тесла Тероризира Столичния Квартал Гео Милев!

" Съседът, който ни тормози, тази нощ още веднъж буйстваше. Казва се Пламен Киров и това не му е за първи път. Нападал ни е два пъти с тесла. Опитвал се е да разбие вратата ни нееднократно. Заплашвал ни е, че ще ни убие. Често споделя, че го преследват и чува гласове. Пуснали сме две публични тъжби. Викали сме полиция. За момента обаче няма развиване. От полицията ни споделят, че се пробват да го освидетелстват ", сподели пред Нова телевизия пострадалият Иван.

Съпругата му Полина добави, че мъжът, който ги тормози, живее самичък и понякога идва човек, който се грижи за него и който не му е родственик. По думите им съседът не излиза на открито.

" Не желаеме да бъдем следващата покруса, която е можела да бъде предотвратена, като тази с четворното ликвидиране в Нови Искър с секира. Тук става въпрос за тесла ", приключи Иван.

" Наблюдаващ прокурор по случая най-вероятно няма. Жалба до прокуратурата евентуално не е стигнала. Съветвам хората незабавно да отидат в районната прокуратура и да напишат тъжба, с цел да може мъжът да бъде настанен в психиатрия ", сподели психиатърът доктор Веселин Герев.

По думите му психичноболните хора обаче не могат да живеят постоянно в лечебни заведения, а казусът с обезпечаването на спокойствието на близките е в връзката сред прокуратурата, полицията и психиатричните служби.

" За да бъде настанен човек в заведение за хора с психологични разстройства, той би трябвало да има пенсия, с цел да се дава тя на заведението. Много от околните на такива хора злоупотребяват, като им взимат парите, отпуснати от страната, с концепцията, че ще ги гледат ", добави доктор Веселин Герев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР